Second Asia SKA Initiative On Neutron Star (ASIONS) meeting

Asia/Bangkok
Kantary Hills, Chiang Mai

Kantary Hills, Chiang Mai

Kantary Hills, Chiang Mai 44, 44/1-4 Nimmanhaemin Road, Soi 12, Suthep, Muang, Chiang Mai 50200, Thailand
Description

Participants
  • Abhimanyu Susobhanan
  • Albert Kong
  • Bhal Chandra Joshi
  • Bong Won Sohn
  • Busaba Kramer
  • Debades Bandyopadhyay
  • Di Li
  • George Hobbs
  • Gopakumar Achamveedu
  • Jie-Wen Chen
  • Keitaro Takahashi
  • Kejia Lee
  • Lei Zhang
  • Manjari Bagchi
  • Michael Kramer
  • Pablo Saz Parkinson
  • Pak Hin Tam
  • Phrudth Jaroenjittichai
  • Rai Yuen
  • Simon Johnston
  • Varun .
  • Xiao-Yu Lai
  • Xingjiang Zhu
  • Tuesday, 29 January
    • 08:00 08:30
      Registration
    • 08:30 09:00
      Welcome and Opening
    • 09:00 09:45
      Session 1: 1st talk (45 min)
    • 09:45 10:30
      Session 1: 2nd talk (45 min)
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m
    • 11:00 11:30
      Session 1: 3rd talk (30 min)
    • 11:30 12:00
      Session 1: 4th talk (30 min)
    • 12:00 12:30
      Session 1: 5th talk (30 min)
    • 12:30 13:30
      Lunch Break 1h
    • 13:30 14:15
      Session 2: 1st talk (45 min)
    • 14:15 15:00
      Session 2: 2nd talk (45 min)
    • 15:00 15:30
      Coffee Break 30m
    • 15:30 16:00
      Session 2: 3rd talk (30 min)
    • 16:00 16:30
      Session 2: 4th talk (30 min)
    • 16:30 17:00
      Session 2: 5th talk (30 min)
  • Wednesday, 30 January
    • 09:00 09:45
      Session 3: 1st talk (45 min)
    • 09:45 10:30
      Session 3: 2nd talk (45 min)
    • 10:30 11:00
      Coffee Break 30m
    • 11:00 11:30
      Session 3: 3rd talk (30 min)
    • 11:30 12:00
      Session 3: 4th talk (30 min)
    • 12:00 12:30
      Session 3: 5th talk (30 min)
    • 12:30 13:30
      Lunch Break 1h
    • 13:30 14:15
      Session 4: 1st talk (45 min)
    • 14:15 15:00
      Session 4: 2nd talk (45 min)
    • 15:00 15:30
      Coffee Break 30m
    • 15:30 16:00
      Session 4: 3rd talk (30 min)
    • 16:00 16:30
      Session 4: 4th talk (30 min)
    • 16:30 17:00
      Session 4: 5th talk (30 min)
    • 18:00 20:00
      Dinner 2h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×