VNSC-NARIT Workshop 2020: Astronomy and Space Technology for STEAM Education

Asia/Ho_Chi_Minh
Dong A University & University of Danang

Dong A University & University of Danang

Danang, Vietnam
Description

 

 

Participants
  • Agus Yasin
  • Ahmed Safwat
  • Aidy R. F. S. Liukae
  • Amirul Hazim Kamarulzaman
  • Andreas Christian Louk
  • Anil Parajuli
  • Anisa Widyastuti
  • Anongdavone PONCHANTHAI
  • Ashok Silwal
  • Bishnu Kumar Sharma
  • Cahyo Puji Asmoro
  • Chetanath Neupane
  • Cho Win Aung
  • Cintha Ayu Wandira
  • Dambaru Prasad Pokharel
  • Dat Nguyen-Thanh
  • Denzel Nestor Tingzon
  • Diep Le Phuong
  • Dinh-Chien Tran
  • Djoko Adiwinata
  • Duong Tuan Anh
  • Dwi Nova Siti Handayani
  • Ei Ei Phyu Htwe
  • Emma Zulaiha Zulkifli
  • Friska Marthalenta Sari Simatupang
  • Ganesh Patil
  • Giang Pham
  • Glaiza Reobilo
  • Ha-Ninh Nguyen
  • Hendra Agus Prastyo
  • Htoo ko Ko Zaw
  • Inna Nurfebriani
  • Jayanta Acharya
  • Jerome Felicidario
  • Julie Ann Delda
  • Kanpatom Kasonsuwan
  • Ketvalee Yongram
  • KHILYATUL KHOIRIYAH
  • KHIN MYO CHIT
  • Khin Shwe Tint
  • Klevin Wayne Dwight Mesia
  • KYAW THIHA
  • Loi Thai
  • Luthfiandari Luthfiandari
  • Lê Phan Vĩnh Tú
  • M Daim Norharizan
  • M. Luqmanul Hakim Muharam
  • Mai Thuy Dung
  • Manoj Acharya
  • Mar Mar Cho
  • Mar Mar Htay
  • Masriana Anisa Br Damanik
  • Meryani Lestari
  • MINH MAN PHAM
  • Minh Vo
  • Mir'atun Nafiah
  • Mohammad Afiq Dzuan Mohd Azhar
  • Mohd Zulhelmi Mohd Yusof
  • Myo Myint Aung
  • Nan Kyi Kyi Thein
  • Ngo Quang Truong
  • Nguyễn Nhật Cường
  • Nhan Do Thi Thanh
  • Nhi Phung
  • Noer Ardiansyah Laksana
  • NUR NAFHATUN MD SHARIFF
  • Nur Syifa Ruhama
  • Nurul Fathin Ngadiman
  • Nwe Ni Aung
  • Panhathai Chittangkura
  • Paparin Jamlongkul
  • PHAM Viet Dung
  • Quang Tien Dam
  • RHODALYN CALUAG
  • Ricka tanzilla
  • Ridho Syifa Ezra Ibrahim
  • Sachin Kumar
  • Sadam Muammar Khadafi
  • Sandar Lwin
  • Sanjeev Kunwar
  • Sari Sri Sukmawati
  • Sathiesh S S
  • SON NGUYEN VAN
  • Sujan Prasad Gautam
  • Syamil Bin Ahmad Shakir
  • Tan Vu Nguyen
  • Thao Le Thi
  • Thi Giang Pham
  • Thi Thu Trang Nguyen
  • Thin Thin Hlaing
  • Tien Luong
  • Truong Thi Hong Van
  • Uyen Le Ngoc
  • Val Gerald Garrido
  • Vu Viet Anh
  • Võ Thị Mỹ Hoàng
  • Youba Raj Niroula
  • Yunita Riztyana
  • Yustina Jaziroh
  • ZETY SHARIZAT BINTI HAMIDI
  • Zin Mar Lay
    • 08:00 16:00
      Arrival / Hotel Check-in and Pre-registration 8h
    • 08:00 08:30
      Registration / Brief Introduction 30m University of Da Nang

      University of Da Nang

      Da Nang, Vietnam
    • 08:30 10:00
      Looking down to Earth from the Sky (Solving problems on Earth through Satellite Images) 1h 30m University of Da Nang

      University of Da Nang

      Danang, Vietnam

      Invited Talk

      Speaker: Dr. Dang Duc Long (Head of Research and International Relation Office, VNUK)
    • 10:00 10:30
      Coffee Break 30m University of Da Nang

      University of Da Nang

      Danang, Vietnam
    • 10:30 12:00
      Observations of Black Holes 1h 30m University of Da Nang

      University of Da Nang

      Danang, Vietnam

      Invited Talk

      Speaker: Dr. Pham Tuan Anh ( DAP/VNSC)
    • 12:00 13:30
      Lunch break 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 13:30 14:00
      Open Ceremony 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 14:00 15:30
      Solar System, Kepler Law, Application to Exoplanet and Cosmology 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      The Lectures and Hands-on

      Speaker: Dr. Suwicha Wannawichian
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 16:00 17:30
      Introduction to Basic Stargazing 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
      Speakers: Dr. Supachai Awiphan , Mr. Torik Hengpiya
    • 17:30 19:30
      Dinner 2h University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 19:30 21:30
      Stargazing Session 2h University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 08:30 10:00
      STEM education: Opportunity and challenge in Vietnam 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      The Lectures and Hands-on

      Speaker: Dr. Dang Van Son (Nano and Energy Center , VNU)
    • 10:00 10:30
      Coffee Break 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 10:30 12:00
      History of Vietnamese traditional calendar 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      The Lectures and Hands-on

      Speaker: Dr. Pham Vu Loc (VNSC Space Exploration Center/VNSC)
    • 12:00 13:30
      Lunch break 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 13:30 20:00
      Excursion Half-Day Hoi An Ancient Town Tour 6h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      (Leave Hoi An at 20:00)

    • 08:30 10:00
      Class activity/exercises setup 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      Hands-on and Practice

      Speaker: Dr. Suwicha Wannawichian
    • 10:00 10:30
      Coffee Break 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 10:30 12:00
      Class demonstration/simulation 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      Hands-on and Practice

      Speaker: Dr. Suwicha Wannawichian
    • 12:00 13:30
      Lunch break 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 13:30 15:30
      STEM Teaching of Making Water Rocket 2h

      Hands-on and Practice

      Speaker: Dr. Pham Anh Minh ( SSD/VNSC)
    • 15:30 16:00
      Coffee Break 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 16:00 17:30
      STEM Teaching of Making Optical Telescope 1h 30m University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam

      Hands-on and Practice

      Speaker: Dr. Le Quang Thuy (Explora-Science Centre/Quy Nhon)
    • 18:00 19:00
      Workshop dinner 1h University of Dong A

      University of Dong A

      Danang, Vietnam
    • 08:00 16:00
      Departure and Check-out 8h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×